zàping

Rutes gastronòmiques, la nova moda

És el programa d'aquest Nadal i l'hem descobert al 33. Navegant pels sabors és una barreja de guia de viatges, documental antropològic i programa de cuina protagonitzat per dos dels xefs més joves, guapos i famosos del Regne Unit, Curtis Stone i Ben O'Donoghue, que podrien passar per dos turistes a Lloret o dos surfistes a les platges australianes. De fet, són originaris d'Austràlia però han fet fortuna en els fogons dels més prestigiosos hotels. Navegant pels sabors és una road movie gastronòmica, com aquella sèrie que va presentar Gwyneth Paltrow viatjant pels sabors i olors de la cuina espanyola. Fa uns anys, la cuina era la reina de la tele. Totes les cadenes tenien els seus xefs mediàtics. Amb els anys només ha sobreviscut Arguiñano. Ara, TVE estrenarà un espai en què Imanol Arias i Juan Echanove tasten els plaers de la gastronomia ibèrica. Però per què no provar una versió nostrada? I recuperar Isma Prados –la versió catalana del xef australià eixerit– i amb alguna figura emergent de la cuina fer carretera i manta? Fer parada a Santa Pau i fer un plat de mongetes. Anar a Valls i coure calçots. TV3 ha fet receptes i ha combinat la cuina amb la salut però no ha fet mai una road movie de la botifarra i el pa amb tomata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.