La difusió de Presència i El 9 augmentarà distribuint-se també amb el diari Avui

El Punt i l'Avui publicaran conjuntament el divendres el suplement de festes i espectacles de cap de setmana Sortim

El Punt i l'Avui, que es mantenen com a dues capçaleres amb entitat pròpia però amb voluntat de sumar esforços, compartiran a partir de la setmana entrant dos productes emblemàtics. Per una banda, la històrica capçalera Presència, nascuda fa 45 anys a Girona i que des del 1982 és la publicació de cap de setmana d'El Punt. Presència era ja en l'actualitat la revista en català amb més difusió, ja que a més d'El Punt es distribueix també amb d'altres capçaleres com El 9 Nou, Diari d'Andorra i Diari de Balears. Amb la incorporació de l'Avui (on substituirà el dominical Plaers), el tiratge de la revista se situa en uns 95.000 exemplars. En aquesta nova etapa, Presència, que dirigeix Joan Ventura, mantindrà la seva estructura habitual, amb un dossier d'obertura de la publicació per analitzar un tema a fons, una entrevista a un personatge destacat de la vida política, social o cultural del país, tres o quatre reportatges sobre temes d'actualitat i seccions fixes com ara llibres, música, art, xarxa i diferents planes d'opinió.

53.000 exemplars d'El 9

El Punt i l'Avui també compartiran, a patir del primer dilluns de febrer, l'únic diari esportiu fet i pensat en català. Amb aquesta operació, El 9 passarà a difondre més de 53.000 exemplars diaris. El 9, com ja passa amb El Punt des de fa vuit anys, es convertirà en la secció d'esports de l'Avui, de manera que els lectors d'aquell diari podran disposar, sense cap variació en el preu de capçalera, de dos productes independents. L'esportiu El 9, que dirigeix Pep Riera i que durant els darrers anys ha estat distribuït per diferents capçaleres, va veure la llum l'any 2002, impulsat per una empresa participada per diferents mitjans de comunicació en català, en la qual en l'actualitat Hermes Comunicacions hi té una àmplia majoria. A més d'El Punt i l'Avui, aquest diari esportiu es reparteix els dilluns amb el diari d'informació general El 9 Nou d'Osona i, des de dilluns passat, ho fa també amb El 9 Nou del Vallès Oriental. D'aquesta manera, la difusió d'El 9 els dilluns frega els 75.000 exemplars.

L'ampliació

de capital

D'altra banda, continua en marxa la campanya per la qual El Punt, l'Avui, El 9 i Presència conviden els seus subscriptors, anunciants i lectors en general a participar en l'ampliació de capital de fins a 5 milions d'euros (capital més prima d'emissió) aprovada per Hermes Comunicacions.

D'El Punt de Festa a Sortim

Els lectors d'El Punt trobaran divendres vinent amb el diari una nova publicació. Tindrà el títol de Sortim i combinarà els continguts d'El Punt de Festa, que substituirà, amb els de la revista del mateix nom que publicava fins aquesta setmana l'Avui. Aquesta fórmula, que també és fruit de la voluntat de col·laboració entre El Punt i l'Avui, permetrà doblar la difusió d'aquest suplement dels divendres i paral·lelament posarà a l'abast dels lectors d'El Punt una publicació amb més planes i noves seccions temàtiques. D'aquesta manera, Sortim, que dirigeix Toni Muñoz, heretarà d'El Punt de Festa la cartellera de cinema i els continguts bàsicament centrats en la cultura tradicional i popular dels Països Catalans que es publicaven de manera habitual. A més de tot aquest material informatiu, la nova revista incorporarà des d'aquest mateix divendres vinent una secció d'espectacles amb apartats de teatre, música i cinema.

També es posarà especial èmfasi en les propostes d'escapades de cap de setmana per diferents punts del territori nacional. Així, cada setmana els lectors d'El Punt tindran al seu abast rutes a peu, en bicicleta i d'altres propostes de visites que podran ser del seu interès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.