La minisèrie «Ermessenda» de TV3 busca avui figurants a Girona

El 13 d'abril s'iniciarà el rodatge per diverses localitzacions del Barri Vell

Ermessenda és una producció de tall històric i, per tant, el perfil de figurants que es busca en el càsting és molt ampli: nens a partir dels 7 fins als 12 anys i homes i dones de totes les edats per caracteritzar personatges de la noblesa, membres del clergat o pagesos del poble. Ermessenda està ambientada en el segle XI i, per tant, es prioritzarà persones amb cabells llargs o que el seu aspecte físic sigui versemblant al de l'època. Des d'Actor's Gallery es va explicar que si bé s'ha contactat amb actors de la seva base de dades originaris de la demarcació, la convocatòria al càsting està oberta a tothom. El càsting es realitzarà al matí (de les 10.30 a les 14.30 i de les 16.30 a les 20.00 h) al centre cívic Sant Narcís.

Ermessenda explica la història d'Ermessenda de Carcassona, la figura femenina més important de la política catalana. Lluís Maria Güell (Arnau, Els dies secrets o Les veus del Pamano) dirigeix aquesta minisèrie de dos capítols que produeix Ovideo TV per a TV3. El rodatge va començar el març en diversos platós de Barcelona i és previst que a l'abril es gravi a Girona. Com ha passat en d'altres produccions, es rodarà en localitzacions del Barri Vell. També es gravarà a Sant Daniel i a Sant Gregori.

Repartiment de luxe

A més de Laia Marull, que interpretarà Ermessenda, la minisèrie es completa amb actors de l'escena catalana de renom. Destaca Lluís Homar (23-F: el día más difícil del rey) i Francesc Orella (Les veus del Pamano). Lluís Homar és habitual en aquestes coproduccions històriques. Va ser Rodrigo Borgia en la producció d'Antena 3 i té pendent d'estrenar la minisèrie Ull per ull de TV3 ambientada a la Barcelona dels anys vint. A Ermessenda, també hi participen Rosa Renom, Julio Manrique, Roger Coma, Oriol Vila, Jordi Rico, Marc Rodríguez, Álvaro Cervantes i Jaume Ulled.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.