La Costa Brava, protagonista de l'anunci de l'estiu d'Estrella Damm

La marca catalana de cervesa està gravant aquests dies l'espot a Cadaqués

La platja d'es Poal de Cadaqués és l'escenari de gravació del nou anunci d'Estrella Damm per aquest estiu, un espot que pretén mantenir l'esperit i la línia de l'èxit aconseguit l'any passat. L'enregistrament ha suposat un desplegament important i fins a Cadaqués s'hi ha desplaçat un equip de quaranta persones, que s'allotjarà al municipi mentre duri la gravació. A més, una seixantena de veïns de la població costanera participen com a extres en l'anunci. En principi, Estrella Damm preveu ser a Cadaqués tot avui i, depenent del temps que faci, potser també demà.

La marca de cervesa manté l'eslògan Mediterràniament, i en aquesta aposta per posar en valor la mar mediterrània s'ha escollit Cadaqués com un dels llocs més emblemàtics. «La Costa Brava és una de les regions més representatives dels valors i la cultura mediterrànies, i Cadaqués una de les poblacions mes representatives de la regió», explica Frederic Segarra, cap de comunicació de la marca, que hi afegeix que les qualitats mediterrànies resumeixen a la perfecció la imatge de marca que es vol transmetre.

L'anunci, com l'any passat, vol comunicar una imatge de marca jove i de qualitat. Es manté la mateixa línia i el mateix estil després que l'aposta de l'any passat es convertís en un dels anuncis més vistos el 2009.

La cançó de l'estiu

La cançó Summercat de la banda sueca Billie The Vision and The Dancers va ser la banda sonora de la campanya d'estiu d'Estrella Damm de l'any passat, i es va convertir en la cançó de l'estiu. L'aposta d'aquest any és, segons ha explicat Frederic Segarra, cap de comunicació, «una mica diferent i aporta també coses distintes». «Esperem que tingui el mateix èxit que la que va tenir la de Formentera», hi afegia. De fet, Summercat va aconseguir ser la cançó més baixada per internet a través d'iTunes i va arribar al número 1 de la llista d'èxits dels 40 Principals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.