Canal 9 vol vetar el futbol i les pel·lícules de TV3 al País Valencià

El govern de Camps obliga a tancar el repetidor de l'Alt Maestrat

L'entitat presidida per Eliseu Climent considera que la decisió de la televisió valenciana respon a la recent substitució del govern català de les emissions de Canal 9 al Principat per les de Televisió Valenciana Internacional, un fet censurat per l'executiu de Camps. ACPV no ha decidit encara què farà quan torne a produir-se una retransmissió simultània de futbol o de Fórmula 1. L'ofensiva del govern valencià contra les emissions de TV3 també apunta ara cap als ajuntaments.

La majoria de repetidors són d'ACPV, però una minoria van ser instal·lats per diversos consistoris, com el de Catí, que va decidir tancar ahir l'antena que donava cobertura a l'Alt Maestrat davant l'amenaça de sanció.

Aconseguides les 500.000 signatures

ACPV, impulsora de la ILP Televisió Sense Fronteres, va anunciar ahir que ja ha recollit les 500.000 signatures necessàries per traslladar el text al Congrés dels Diputats. Amb tot, l'entitat s'ha proposat arribar fins a les 550.000 signatures, un 10% més de les necessàries per evitar possibles invalidacions per duplicacions o errors. La campanya s'ha llançat a tot arreu de l'Estat, però la majoria de les adhesions s'han aconseguit al País Valencià i, després, a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.