Comunicació

Cuatro augmenta l'aposta per l'estil de «Callejeros» i retrata ara festes populars i el món dels hotels

La cadena estrena avui «Fiesta fiesta» i dimecres que ve, «Hotel, dulce hotel»

L'èxit de Callejeros l'ha convertit en un pes pesat de Cuatro i la cadena pretén estendre'n l'èxit amb nous espais del mateix estil, també de Molinos de Papel i amb producció executiva de Carolina Cubillo. Després de Viajeros (viatges) i Ola, ola (platges), ara és el torn de Fiesta, fiesta (celebracions populars) i Hotel, dulce hotel (hotels). La directora de continguts de Cuatro, Elena Sánchez, creu que de cara a l'estiu «vénen de gust aquest tipus espais», que va definir ja com un gènere «identificatiu de la cadena».

Els nous espais tenen al capdavant dos veterans reporters de l'equip de Callejeros. Jalis de la Serna dirigeix Fiesta Fiesta, que retratarà celebracions tant religioses (romeries...) com paganes. Entre les celebracions catalanes que hi veurem hi ha la Festa del Pi de Figaró (Vallès Oriental). També es tractarà dels Bous al Carrer, de la Vall d'Uixó (Plana Baixa). Hotel, dulce hotel està dirigit per Sonia López i explicarà històries tant d'hostes com de personal en establiments hotelers de tot tipus.

La Sexta confia en l'equip de «Salvados», amb «Vuelta y vuelta»

La Sexta també està d'estrena avui. L'equip de Salvados, d'El Terrat, està al capdavant de Vuelta y vuelta (21.30h), un nou format que retratarà dues històries que estan a l'extrem oposat d'un mateix tema. El programa, sense presentador, dóna el màxim protagonisme –com els nous espais de Cuatro– als testimonis anònims. Vuelta y vuelta pretén buscar a través de l'entreteniment els contrastos i les similituds d'aquestes dues històries i tot el que se'n deriva. En la primera entrega, avui, es contrastarà el dia a dia d'un equip de futbol de primera divisió, el Deportivo de la Corunya, amb el d'un club de tercera regional, el Ràcing de Vallbona, de Barcelona. Altres temes que es tractaran en l'espai seran l'educació a casa versus l'educació en un internat; quant costa néixer i quant costa morir, i el seguiment d'un cantant d'èxit en contraposició a una orquestra de poble.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.