Comunicació

Cadaqués, inici i final d'un viatge

Estrella Damm emet a partir d'avui a la televisió l'espot de l'estiu, que aquest any està rodat a la Costa Brava i Menorca. El videoclip ja ha rebut més de cinquanta mil visites a internet

Cadaqués és principi i fi de viatge, en la història escollida per Estrella Damm per al nou videoclip que es comença a emetre aquesta nit a televisió, en horari de prime time. La marca de cervesa aposta en l'espot de l'estiu per reivindicar els encants de la Mediterrània i ha escollit com a protagonistes absoluts Menorca i Cadaqués. Amb el lema Mediterràniament –que Estrella Damm ja va usar l'estiu passat amb èxit en l'espot de Formentera–, la marca vol transmetre la idea que la nit màgica de Sant Joan assenyala l'inici de l'estiu. I amb aquest inici, arriba el bon temps, els dies de platja, les festes a l'aire lliure, les postes de sol, les terrasses al carrer i «els bons moments per gaudir amb una Estrella ben freda», explica la marca catalana.

El videoclip, que ja es pot descarregar i que ha rebut més de cinquanta mil visites a internet, explica la història de quatre joves que celebren la revetlla a Cadaqués i viatgen en un veler fins a les Illes Balears, on viuen les tradicionals cavalcades de les festes de Sant Joan a Menorca. Durant el viatge, també s'explica la història d'amor que no acaba de quallar entre dos d'aquests amics, però que finalment acaben fent-se un petó al final del trajecte, ja de tornada a Cadaqués, mentre apareix el rètol, a tall de moralitat: «De vegades el que busques està tan a prop que costa de veure.»

El tema, «Applejack» de The Triangles

Després de l'èxit de l'any passat, amb el Summercat de la banda sueca Billie The Vision and The Dancers, aquest any la marca de cervesa Estrella Damm ha escollit el tema Applejack de The Triangles per a la banda sonora del videoclip de l'estiu. Els quatre components del grup australià asseguren que se senten molt identificats amb la història: «El que hem viscut durant la gravació del videoclip comparteix la mateixa essència que la nostra cançó: passar-ho bé amb les coses senzilles i compartir aquests bons moments amb aquells qui estimes», comenten.

També asseguren haver quedat enlluernats amb els paisatges, la gastronomia i les festes mediterrànies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.