Comunicació

Camps vol embargar ACPV perquè emet TV3

El govern valencià ha instat Acció Cultural del País València (ACPV), propietària dels repetidors de TV3 en aquest territori, a abonar abans del 20 de març els 600.000 euros corresponents a dues de les tres multes que li va imposar per les emissions de la cadena pública catalana, que l'executiu de Francisco Camps considera “il·legals”

La conselleria d'Hisenda avisa a l'entitat en una resolució que, en cas que no atenga el deute en el termini establert, n'elevarà un 20% la quantia per la via de constrenyiment administratiu. A més, si transcorreguts 50 dies no se n'haguera efectuat el pagament, la Generalitat amenaça d'obrir un procediment d'embargament dels béns i drets d'ACPV, com ara comptes corrents, ajudes pendents de cobrament o propietats.

La resolució es completa amb l'advertiment que es bloquejarà la possibilitat de percebre ajudes públiques “de qualsevol tipus” amb l'argument de “no estar al corrent amb l'administració pública”: ACPV no rep ajudes de la Generalitat Valenciana però sí de la catalana.

L'entitat es va referir a la decisió ahir en un comunicat com “un atac sense precedents a una associació cultural”. ACPV ja va pagar una multa per un import de 127.000 euros. La resolució no és recurrible per via administrativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.