Comunicació

Mas demanarà una reunió amb Camps per solucionar el tancament de TV3

CiU confia que la reunió entre els dos presidents serveixi per trobar una via de diàleg

Duran i Lleida reitera el seu rebuig davant l'acció del govern valencià, que atribueix a motius polítics

El president de la Generalitat, Artur Mas, demanarà una reunió amb el president del País Valencià, Francisco Camps, per intentar trobar una solució al tancament dels repetidors de TV3. Així ho ha anunciat en roda de premsa el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, qui ha reiterat el seu rebuig davant l'acció del govern valencià, que atribueix a motius polítics. “És incomprensible en un món sense fronteres que s'impedeixi que una televisió catalana pugui veure's al País Valencià”, ha destacat.

Duran ha confiat també que la reunió de Mas i Camps serveixi per trobar una via de diàleg, encara que creu que la solució dependrà “molt” de la voluntat política de l'executiu valencià. A més, per deixar clara la posició contrària de CiU al tancament, ha afegit que donaran suport a la declaració institucional que s'aprovi en el Parlament en aquest sentit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.