Comunicació

Mas demana una reunió urgent amb Camps

El president Artur Mas va demanar ahir una entrevista urgent amb el president Francisco Camps, per intentar rectificar el seu boicot a la recepció de TV3 al País Valencià. La prohibició de la televisió catalana va ocupar part de la reunió de l'executiva de CiU, que es va reunir al matí a la seu d'Unió. Fonts de la coalició insisteixen que cal actuar, però admeten que la solució és complicada a causa de l'actitud de Camps i del fet que hi ha multes i sancions pendents contra l'entitat que mantenia els repetidors.

Josep Antoni Duran va declarar després en una roda de premsa que és “inadmissible” la prohibició de TV3 en un món sense fronteres.

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, es va mostrar més dialogant que el PP valencià. Va defensar que TV3 pugui emetre al País Valencià, però “legalment”. I aposta per habilitar més freqüències en aquest sentit.

Finalment, l'eurodiputat d'ERC Oriol Junqueras pensa portar la prohibició a la comissió de peticions del Parlament Europeu, perquè vulnera els tractats de la UE sobre la televisió sense fronteres.

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, va vincular la decisió de Camps amb un intent d'esquivar el cas Gürtel, i va anunciar que pensa preguntar per l'afer al Congrés dels Diputats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.