Comunicació

El govern valencià no té competències per a tallar les emissions de TV3

La Comissió del Mercat de Telecomunicacions assegura que té la competència exclusiva per a sancionar els repetidors “il·legals”

La Generalitat no podria multar ACPV

La Comissió del Mercat de Telecomunicacions (CMT) considera que la Generalitat Valenciana no pot sancionar Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per les emissions de TV3. Així es desprén d'un acord de la CMT amb data 17 de febrer que respon a una consulta de l'empresa Radiodifusion S.L. En una informació de hui del diari valencià Levante, l'organisme assegura que la competència exclusiva en telecomunicacions correspon a la CMT i al secretari d'estat de telecomunicacions a través d'una norma amb rang de llei recollida en l'article 149.1.21 de la Constitució. ACPV ha incorporat aquesta resolució als recursos presentats al Tribunal Superior de Justícia del País Valencià i al Tribunal Suprem en contra de les multes imposades per emetre TV3.

Segons aquesta resolució, ACPV només hauria de demanar permís per a emetre a la CMT perquè la Generalitat Valenciana no té competències en aquesta matèria i no pot, per tant, sancionar cap propietari de repetidors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.