Comunicació

El twitter de l'AVUI.cat, al top ten català

El rànquing elaborat per Twitter Grader atorga el quart lloc als tuits d'aquest diari

El servei de missatgeria curta, valorat amb la màxima puntuació possible

El twitter de l'Avui.cat forma part del top ten de twitters en català segons el rànquing de Twitter Grader, un portal dedicat a valorar la importància i influència de cada emissor de tuits i que publica rànquings dels més importants segons la seva localització.

En concret, en l'apartat de twitters localitzats a Catalunya, l'AVUI apareix en quart lloc a partir d'un comput que té en consideració variables com el nombre de seguidors i la seva capacitat d'influència i la xifra de missatges emesos. Aquest rànquing atorga una puntuació màxima de 100 punts, els que té en aquest moment el twitter de l'AVUI.

Encapçala aquest rànguin el twitter del periodista Saül Gordillo, i el segueixen el de l'expresident del Parlament, Ernest Benach i el de Vilaweb. rera l'AVUI se situa el de RAC1.

Completen el top ten els twitters del servei d'última hora del 3cat24, (3cat24-ultimahora); l'Agència Catalana de Notícies (agenciaacn); la informació de futbol de RAC1 (futbolrac1); la informació meterorològica de RAC1 (meteorac1); i el twitter oficial de la Generalitat de Catalunya (gencat).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.