Comunicació

El PSOE denúncia a la CE l'apagada de TV3 al País Valencià

Andrés Perelló diu que la decisió del govern de Camps “posa en risc la llibertat d'expressió i el pluralisme informatiu”

Afirma que és “una maniobra i una pantalla per dissimular el fangar en què està ficat el PP”

L'eurodiputat valencià Andrés Perelló (PSOE) ha denunciat davant la Comissió Europea l'apagada de la televisió catalana TV3 al País Valencià perquè “posa en risc la llibertat d'expressió i el pluralisme informatiu”. En una pregunta escrita i dirigida a l'executiu comunitari, que també signen els europarlamentaris socialistes Maria Badia i Cutchet i Raimon Obiols, Perelló ha advertit sobre les irregularitats i l'incompliment de la Carta Europea de Drets Fonamentals que suposa la decisió política del govern de Francisco Camps.

“Posar-li portes a la llibertat en ple segle XXI no és propi d'un govern democràtic”, ha afirmat Andrés Perelló. L'apagada de TV3 és, per al valencià, “una maniobra i una pantalla per dissimular el fangar en què està ficat el Partit Popular”. Perelló també ha assenyalat que el 2007 es van recollir 600.000 signatures en contra de la decisió del govern valencià de tancar diversos repetidors. Així mateix, ha explicat a Brussel·les que el 40% de la població de la comunitat autònoma té com llengua materna la llengua valenciana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.