Comunicació

Climent no creu que puguin pagar la multa

El president d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Eliseu Climent, va reconèixer ahir que és molt difícil que l'entitat pugui reunir abans del maig els 800.000 euros que els reclama el govern valencià com a multa per haver emès TV3 a través del seus repetidors. En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, que ahir es va emetre des de València amb motiu de la final de copa, Climent va ser clar: “Tenim molt poc de temps i són molts diners”. Va explicar que fins ara per aportació popular han recollit 130.000 euros, i que si no poden pagar a finals de maig “es paralitzaran els comptes de l'entitat i a partir d'aquí poden començar a embargar tots els béns”.

La solució: la ILP

Eliseu Climent va afirmar que “l'única solució possible” al conflicte de TV3 al País Valencià no depèn del fet que s'atorgui un tercer múltiplex al govern valencià, ja que “amb els que té ja s'hi pot emetre”, sinó del fet que “el govern central aprovi realment la iniciativa popular (ILP) que vam presentar gairebé 700.000 persones”. A més, el president de l'ACPV va recalcar que la intenció del govern valencià si té un tercer múltiplex és emetre-hi també les televisions d'Aragó i Múrcia, i només guardar un canal per a TV3, de manera que no oferiria la resta de cadenes de la CCMA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.