Comunicació

ACPV explicarà la ILP Televisió Sense Fronteres al Senat

L'entitat que portava el senyal de TV3 al País Valencià ha sigut convidada pel grup de l'Entesa

Eliseu Climent i Mercè Teodoro se sotmetran a les preguntes dels parlamentaris

Representants d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), que es va veure forçada en febrer a tancar les emissions de TV3 amenaçada de multa pel govern de Francisco Camps, compareixeran demà dijous al Senat per explicar la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) Televisió Sense Fronteres, que va arreplegar 651.650 signatures en favor de la lliure reciprocitat de televisions entre els territoris que comparteixen llengua.

Eliseu Climent , president d'ACPV, i Mercè Teodoro, assessora jurídica de l'entitat, acudiran per iniciativa del grup de senadors de l'Entesa, en particular de Miquel Bofill , Josep Maria Esquerda i Pere Muñoz, tots tres d'Esquerra.

Els representants d'ACPV contestaran les qüestions plantejades i exposaran el projecte de llei, i posteriorment tindrà lloc un debat obert amb els senadors en el qual contestaran les preguntes i els dubtes que se'ls plantegen.

La tramitació de la ILP està a hores d'ara paralitzada a la mesa del Congrés pel veto del govern espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.