Comunicació

Demanen que l'Ajuntament Algemesí no prorrogue el contracte amb Berca TV

Més Algemesí assegura que el servei costa vora 10.000 euros al mes per només 3,5 hores setmanals de continguts

Més Algemesí assegura que a l'Ajuntament de la localitat ha de pagar a 50.000 euros (més IVA) al semestre a Berca TV per l'emissió de 3,5 hores setmanals dels seus continguts dins de la programació Ribera Televisió.

“És incomprensible que en un període de crisi com aquest, l'actual equip de govern aprove un contracte que, de renovar-se, implicarà gastar-se quasi vint milions de les antigues pessetes [118.000 euros, segons el càlcul] simplement per emetre mitja hora al dia en una canal de televisió privada”, assenyalen des de la formació.

L'acord per a l'adjudicació del contracte va aprovar-se el passat 23 de febrer. El seu venciment és imminent i Més Algemesí tem que hi puga prorrogar-se. El grup ha presenta una moció en què es demana la no renovació del contracte.

“Sols l'interés constant de l'actual equip de govern per difondre les seues realitzacions i per potenciar constantment la seua imatge justifiquen una decisió tant desencertada”, subratllen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.