La «Guia d'estiu 2009» d'El Punt, de miradors

A partir de demà es pot trobar als quioscos al preu de 4 euros

De la mateixa manera que la guia de l'any passat quedava relligada per un seguit de propostes gastronòmiques d'arreu del país, aquest any l'excusa que ens conduirà a través dels itineraris turístics que proposem són alguns miradors que, repartits pel territori, marquen d'alguna manera les diferents zones proposades. Alguns de petits i poc coneguts, d'altres que haurem sentit mil vegades, però tots amb unes particularitats dignes de ser conegudes, amb una història al darrere i un paisatge propi als peus.

Les vint-i-una propostes ens passegen per la costa catalana des de la Catalunya del Nord fins a l'Ebre sense evitar incursions a l'interior que ens porten a llocs d'interès indiscutible. Allò més interessant dels pobles i ciutats de cada itinerari queda completat en cada capítol amb una agenda de les propostes més interessants de l'estiu. Si en les set edicions anteriors la fotografia tenia un paper destacat, en la d'aquest any, amb els miradors com a protagonistes, la imatge té encara més importància.

LA PORTADA

La portada s'ha fet a partir de l'obra «Ciclista de dia», de l'artista Didier Lourenço (Barcelona, 1968)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.