Un funcionari de la Generalitat porta l'ordre a la seu d'ACPV

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha rebut aquest mateix matí l'ordre de cessament de les emissions, de la mà d'un funcionari de la Generalitat Valenciana, que s'ha presentat a la seua seu central. L'entitat ha manifestat que el tancament és una «agressió contra la llibertat d'informació, la llibertat d'expressió i la llengua i la cultura catalanes» i ha acusat el govern valencià de no haver tingut mai cap intenció de reciprocitat amb el govern català. «L'única intenció és aconseguir un tercer multiplex amb la falsa coartada que el necessita per a fer arribar l'emissió de TV3 al País Valencià», ha expressat.

Segons ACPV, «els fets demostren» que «l'única possibilitat» d'aturar el tancament de la xarxa de TV3 al País Valencià és aconseguir les 500.000 signatures de la Iniciativa Legislativa Popular Televisió sense Fronteres per a un projecte de llei estatal que done cobertura a les emissions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.