La Corporació de Salut del Maresme i la Selva suma 5.300 visites demanades a través d'internet el 2009

L'any 2009 ha estat el de la consolidació d'un sistema engegat el 2007 però que fins ara era utilitzat per poca gent en l'àmbit de la salut primària en la zona d'influència de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Les dades facilitades per l'entitat –gestora, entre d'altres, dels hospitals Sant Jaume de Calella i de Blanes– parlen de 5.300 visites concertades en els diferents centres d'atenció primària a través d'internet durant l'any passat. Es tracta de visites per demanar dia i hora al metge o a la infermera que en els últims tres mesos s'han enfilat fins a les 750 al mes.

La corporació es mostra satisfeta davant les dades obtingudes aplicant un sistema que també funciona a la resta de CAP gestionats per l'Institut Català de la Salut (ICS).

De moment, l'àrea bàsica de salut de Lloret i Tossa és la que s'ubica en el primer lloc d'aquesta modalitat de programació que també permet modificar la data o anul·lar la cita. Per gestionar la sol·licitud d'una cita prèvia als centres de salut de l'entitat, s'ha d'accedir al web www.salutms.cat de la pàgina principal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.