El Consorci Sanitari de l'Alt Penedès tanca la licitació de les obres per ampliar les urgències de l'hospital

El Consorci Sanitari de l'Alt Penedès va tancar ahir el termini per presentar ofertes per les obres d'ampliació de l'hospital comarcal de l'Alt Penedès, que està previst que es facin aquest any, amb un cost d'execució d'1.899.196 euros sense IVA, quasi un milió més del que estava previst inicialment. Les obres, que formen part de la darrera fase de l'ampliació que s'està fent des de fa uns tres anys, inclouen la reforma i ampliació del bloc quirúrgic, obstètric, la sala de parts, l'UCSI i les urgències de l'hospital comarcal. El procés per adjudicar les obres es fa poc temps després que el centre hospitalari posés a licitació el projecte de subministrament d'un equip de radiologia convencional amb sistema de suspensió de sostre i bucky mural, amb un cost de 64.500 euros sense IVA. La segona fase de l'obra d'ampliació de l'hospital de l'Alt Penedès es farà després que s'hagin acabat els treballs de creació dels nous espais per al laboratori i s'hagi pogut iniciar el trasllat del servei als nous espais. El consorci va iniciar el 2006 un procés d'ampliació per fases per tal d'interferir com menys millor en l'activitat del centre.

Les obres que ara estan a punt de fer-se permetran descongestionar els serveis quirúrgics i les urgències, segons va explicar la consellera Marina Geli en la seva darrera visita a Vilafranca, el setembre passat. Les obres d'ampliació del centre hospitalari van començar el desembre del 2006 amb l'ampliació de les àrees de consultes externes i de l'hospital de dia i, posteriorment, es van portar a terme els treballs del nou laboratori. Les obres de la primera fase van permetre incrementar de 1.141 metres quadrats els espais destinats a activitat assistencial i de 350 metres quadrats els de suport tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.