Salut

Mor el doctor Antoni Bordas, antic director de la Clínica Bofill

El conegut metge traumatòleg Antoni Bordas i Costa va morir ahir a Girona als 80 anys. Bordas era un dels metges històrics de la clínica Bofill, on havia desenvolupat la major part de la seva activitat professional, ja que era la mà dreta del fundador, Manel Bofill. Va començar a treballar-hi el 1953 i durant cinc anys va ser metge ajudant de l'equip quirúrgic. La seva progressió al centre va continuar fins al punt que durant molts anys en va ser el director mèdic fins a la seva jubilació, en substitució del mateix Bofill. Del 1962 al 1998 també va ser cap d'equip de cirurgia general adscrit a la Residència de la Seguretat Social, l'actual Trueta. És autor de diversos llibres i articles.

Doctor en medicina, cirurgià i traumatòleg d'urgències, ahir fonts del centre sanitari en destacaven la seva generositat i la seva actitud pròxima i familiar amb els pacients.

L'enterrament se celebrarà avui a partir de dos quarts de quatre de la tarda a la parròquia de Sant Josep de Girona. Estava casat amb Elvira Noguera i tenien cinc fills.

EL PERSONATGE

ANTONI BORDAS
Va morir ahir als 80 anys. Ha estat un dels metges emblemàtics de la clínica Bofill de Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia