Salut

S'ampliaran les consultes externes amb prefabricats

Els mòduls, comprats pel tripartit, s'instal·laran a l'aparcament de Mifas

En declaracions també a Ràdio Girona, el delegat de Salut va manifestar la predisposició del seu Departament a instal·lar els mòduls prefabricats que el tripartit va adquirir per col·locar-los a l'aparcament que Mifas té al costat del Trueta. Segons Casanovas, aquests mòduls serviran per donar resposta a la necessitat que té en l'actualitat l'hospital d'ampliar l'oferta ambulatòria o de consultes externes. El delegat de Salut va indicar que, mentre es col·loquen els mòduls a l'aparcament, es disposarà de temps per valorar “el pla de futur d'un hipotètic nou Trueta”.

El Servei Català de la Salut va contractar a l'empresa Compact Habit el subministrament de 74 mòduls prefabricats que ocuparan la meitat de l'aparcament de Mifas. D'acord amb el darrer calendari d'obres amb què treballava el tripartit, les estructures, que es distribuiran en dos pisos, s'havien de col·locar a començament d'aquest any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.