Salut

el masnou

Incentiven les revisions cardiològiques

La campanya disposa del suport del doctor Valentí Fuster

Evitar els accidents cardiovasculars. Aquest és el principal objectiu de la campanya Cuida't el cor! que ha engegat l'Ajuntament del Masnou amb la col·laboració dels dos CAP del municipi. El missatge va adreçat sobretot a les persones d'entre 34 i 75 anys i per això es distribuirà material informatiu divers en espais públics i també a través del correu postal.

“Moltes vegades coneixem els casos de risc a través d'una crisi aguda, volem que els pacients ens arribin de manera voluntària”, explica la directora del CAP el Masnou, Mar Isnard, que recorda que aspectes com ara el tabaquisme, una mala alimentació, la hipertensió i la diabetis augmenten notablement el risc de tenir un accident cardiovascular. Per això, la campanya, que compta amb el suport del reconegut cardiòleg Valentí Fuster, recomana a les persones entre 35 i 74 anys que realitzin controls amb certa periodicitat per prevenir al màxim un quadre greu. Aquesta iniciativa municipal es completa amb la conferència Com viure de forma cardiosaludable que Toni Bayés, cap de cardiologia de Can Ruti, farà dilluns que ve a la sala de plens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.