Salut

salut

S'inicien els cursos per ensenyar a fer servir els desfibril·ladors

Ahir a la tarda es va fer a Figueres el primer dels cursos de formació que ofereix Dipsalut als principals usuaris potencials dels desfibril·ladors que implantarà aquest organisme. Al primer curs hi van assistir una desena d'alumnes. Al curs, s'hi ensenya com cal actuar en cas d'una aturada cardíaca, les peculiaritats dels desfibril·ladors automàtics i nocions de suport vital bàsic. Des d'ara i fins a final de mes, se celebraran setze cursos com aquest a Figueres, Palamós, Banyoles, Girona, Puigcerdà, Olot, Blanes, Santa Coloma de Farners i Ripoll.

Aquesta primera oferta formativa va dirigida als treballadors municipals de les primeres poblacions que tindran desfibril·ladors fixos i a policies locals o vigilants municipals. que portaran aparells mòbils dins dels seus vehicles. Dipsalut ofereix gratuïtament aquesta formació, que s'ofereix en el marc del programa d'implantació de 650 desfibril·ladors automàtics arreu de les comarques gironines. Els primers s'instal·laran aquest mes.

N.A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.