Salut

VILADECAVALLS

Tallen la C-58 per reclamar que no tanquin el CAP de Can Trias

Més de 300 persones van tallar ahir la carretera C-58 a Viladecavalls per protestar pel tancament del CAP Ernest Lluch de Can Trias durant l'agost i el setembre. La protesta, improvisada, en què hi va ser present l'alcalde, Carles Rodríguez, i els regidors de l'equip de govern, va recórrer a les vuit del vespre l'avinguda de Barcelona, amb una pancarta amb el lema “No al tancament del CAP” i s'hi van cridar consignes com ara “Això és un atracament”. Els veïns, usuaris i treballadors de l'equipament, però, van voler acabar la manifestació a la carretera C-58, que van ocupar durant uns vint minuts. L'acció va provocar un col·lapse de trànsit a la zona.

Fonts sindicals de Mútua Terrassa van mostrar la seva preocupació pel fet que es tanqui aquest CAP també al setembre. Fins ara, els treballadors només eren conscients que el tancament del centre era a l'agost. Avui tindran una reunió amb la direcció per aclarir-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.