Salut

TERRASSA

Oposició dels treballadors del Consorci Sanitari a les retallades

Els treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) van mostrar dijous en un referèndum un contundent rebuig a les mesures proposades per la direcció. Un 79,1% de la plantilla va mostrar la seva oposició. En total van ser 1.370 persones les que no van voler negociar amb l'empresa. Només, un 18,3% va votar a favor de la negociació. A més va haver-hi 41 abstencions, quatre vots en blanc i un nul. Al referèndum van participar 1.732 treballadors, cosa que suposa un 77% del cens.

Fonts del comitè d'empresa van interpretar aquestes dades com el resultat “del cansament” de la plantilla a les contínues retallades. El comitè es reunirà dimecres que ve amb la gerència, que va amenaçar la setmana passada a presentar un expedient de regulació d'ocupació (ERO) per acomiadar entre 133 i 157 treballadors. Amb les mesures plantejades pel CST, l'objectiu era reduir 3,2 milions del pressupost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.