Salut

Navarro demana a Mas que es mantingui el personal sanitari

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, va traslladar ahir al president de la Generalitat, Artur Mas, la seva preocupació per les retallades pressupostàries que s'estan aplicant en l'àmbit sanitari. Navarro va incidir en l'alta qualificació dels professionals del sector a la ciutat, i va posar èmfasi que els acomiadaments laborals que s'estan produint aquests dies tenen una doble connotació negativa. D'una banda, l'empitjorament de l'atenció als ciutadans pel tancament de serveis necessaris per a la salut: “Les retallades en els serveis públics no han de ser lineals. Entenem la necessitat d'estalviar i reduir pressupostos, perquè a l'Ajuntament de Terrassa, fa temps que tenim en marxa un Pla d'Austeritat i Eficiència, però hem d'evitar que aquestes mesures de contenció i d'estalvi perjudiquin la ciutadania”. I, de l'altra, la pèrdua de qualitat de vida dels treballadors dels hospitals i centres mèdics: “Hem d'evitar pèrdues de llocs de treball en una època de crisi en què cal fer tot el possible perquè no hi hagi més persones o famílies sense feina”.

L'entrevista amb Artur Mas es va circumscriure en el marc de les reunions que l'alcalde està mantenint amb els consellers del nou govern de la Generalitat. En aquest sentit, Pere Navarro també va demanar que la ciutat que representa sigui considerada “prioritària” i que se la tingui en compte per a noves inversions i desenvolupar tot el seu potencial. El Parc Científic i Tecnològic i les infraestructures –metro, IV Cinturó i C-58– van ser alguns dels temes que van estar sobre la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.