Salut

TERRASSA

Acord per evitar l'ERO a l'hospital de Sant Llàtzer

La plantilla no cobrarà el complement salarial variable

El comitè d'empresa de l'hospital Sant Llàtzer i la direcció del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) han signat avui un pacte que evitarà l'afectació d'aquest centre sanitari per l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que s'està preparant per al conjunt del CST per poder fer front al pla d'ajustament pressupostari acordat pel Departament de Salut.

Amb aquest pacte, la representació dels treballadors de l'hospital Sant Llàtzer ha assegurat el manteniment de tots els llocs de treball fixos de la plantilla actual i la continuïtat d'uns nivells assistencials adequats, a canvi de la suspensió temporal pels anys 2011 i 2012 del complement salarial variable i dels dies de lliure disposició.

El centre forma part del grup CST i està orientat a l'atenció sociosanitària i de les dependències, i té comitè d'empresa propi.

Pel que fa a la resta del grup CST, la direcció continua oberta a la negociació d'un pacte amb els representants dels treballadors, que permeti també evitar la presentació d'un ERO que, a més de ser negatiu per a la plantilla empitjoraria l'atenció sanitària que es presta a la població.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.