Comediants cedeix els espais de La Cúpula als alumnes del nou batxillerat artístic de Canet de Mar

Oportunitat de luxe, la que tenen la trentena d'alumnes que aquest any s'han matriculat en el nou batxillerat artístic que ofereix l'IES Domènech i Montaner de Canet de Mar. El conegut grup de teatre de carrer Comediants, amb seu al municipi, va oficialitzar divendres la signatura amb l'Ajuntament i el Departament d'Educació a través del qual cedeix les instal·lacions de La Cúpula perquè els alumnes hi puguin dur a terme activitats vinculades principalment al teatre. L'acord, que s'estrena aquest any igual que ho fa a Canet aquesta branca dels estudis de batxillerat, obre un munt de possibilitats als estudiants perquè disposen dels mateixos instruments i espais que Comediants utilitza en els seus espectacles.

Tal com va recordar ahir la regidora d'Educació, Sílvia Tamayo (PSC), el conveni sorgeix a conseqüència natural després que el consistori i amb el suport de part del teixit associatiu de la població posés en marxa el projecte Escena. «Es tracta d'una iniciativa educativa que pretén implicar no tan sols les institucions tradicionals del sector, com pot ser el mateix IES Domènech i Montaner, sinó entitats i ciutadans vinculats a les arts escèniques per desenvolupar un projecte més ambiciós d'estudis postobligatoris relacionats amb aquestes disciplines», assenyala la regidora. Els alumnes, provinents no tan sols de la comarca sinó de poblacions com ara Sant Celoni i Hostalric fan ús de la seu de Comediants quatre hores a la setmana i el consistori assumeix les despeses bàsiques «a un preu molt econòmic».

Canet no tan sols disposa d'un seguit d'espais amb una càrrega artística indiscutible, sinó que històricament ha estat seu d'esdeveniments vinculats al teatre i la música com ara les Sis Hores de Canet i el Canet Rock. Amb aquests elements es vol singularitzar la població i, alhora, aprofitar al màxim els recursos disponibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.