L'escola les Alzines de Girona construeix un edifici de 1.200 m² destinat al batxillerat

Estarà acabat al proper curs i s'hi faran set aules noves

Les Alzines, escola privada concertada només per a noies, té el concert educatiu amb l'ensenyament infantil, primari i secundari, que s'ha renovat fins al 2014, i la resta és privat. L'escola ha anat creixent en nombre d'alumnes i s'han passat de dues aules per curs a tres des de P-3 fins a tercer d'ESO. Això fa que el centre s'hagi plantejat la necessitat d'ampliar l'espai per poder distribuir millor les seves alumnes, segons va explicar a aquest diari la portaveu de l'escola, Alba Serra.

Biblioteca més àmplia

En les classes de batxillerat que s'imparteixen a Les Alzines, hi ha el batxillerat internacional. Actualment, hi ha 63 alumnes que estudien batxillerat al centre i, pel que fa a l'internacional, hi ha disset alumnes a primer i vint, a segon. El batxillerat internacional va començar al curs passat i un dels requisits a l'àmbit europeu per impartir-lo és disposar d'una biblioteca més àmplia que la que hi ha actualment al centre. Per aquest motiu, l'edifici nou disposarà d'aquesta biblioteca, a més de les set aules que tindrà. A les aules, s'hi podran fer desdoblaments.

Un dels inconvenients que provoquen les obres és l'aparcament. Els pares hauran d'aparcar a fora i tot i que les professores podran aparcar a dins, el vehicle no en podrà sortir fins la tarda i això fa que alguns optin per deixar el cotxe aparcat a fora. El problema de l'aparcament fa que a hores punta hi hagi força més col·lapse a la zona. Tot i això, l'escola té previst recuperar el pàrquing per a les famílies un cop s'acabin les obres.

A les Alzines, actualment hi ha 1.200 alumnes i l'escolarització, en aquest centre, va des dels quatre mesos fins al batxillerat. Les alumnes de batxillerat estan situades al mateix edifici que les de secundària, però amb les instal·lacions noves podran disposar de més espai, tant per l'ensenyament secundari com pel batxillerat, que es traslladarà a l'edifici nou. Segons destaca la portaveu de l'escola, un cop acabades les obres, cadascun dels ensenyaments tindrà el seu bloc específic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.