Educació estudiarà la inclusió del dret a revisió de les proves d'oposició a mestre

La Conselleria d'Educació ha acceptat aquest matí, en la mesa sectorial de negociació, estudiar la proposta presentada per STEPV perquè s'incloga en les convocatòries als cossos de mestres i als cossos de secundària la revisió de les diferents proves de la fase d'oposició, que ara no es preveu.

El sindicat s'ha congratulat per aquesta decisió, atés que les persones aspirants tenen dret a la reclamació dels mèrits presentats en la fase de concurs, si no estan d'acord amb la puntuació atorgada pels tribunals, però no tenen la possibilitat de revisar la prova teòrica, la pràctica, ni l'anomenada tancada, de manera que els aspirants desconeixen com han valorat el tribunal les seues proves i quins aspectes han de millorar o modificar.

Respecte a la resta d'esmenes presentades pels diferents sindicats presents en la Mesa Sectorial, la conselleria no ha estimat oportú admetre-les, fet que ha ocasionat les queixes unànimes de tots els sindicats presents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.