Un IES barceloní s'adreça al Síndic de Greuges per l'anul·lació del batxillerat

La comunitat educativa de l'IES Miquel Tarradell ha adreçat una carta a Rafael Ribó, síndic de greuges, en la qual critiquen l'anunci de la conselleria d'Educació de suprimir els estudis de batxillerat en aquest centre públic del barri del Raval. Segons el centre, aquesta supressió es traduiria «en una potenciació de desigualtats, ja existents en les oportunitats educatives dels seus alumnes i, conseqüentment, en potencials desigualtats socials».

En la carta exposen el seu rebuig a aquesta mesura i sol·liciten la intervenció del síndic per frenar la supressió dels estudis de batxillerat en aquest centre educatiu.

El passat 11 de març, el Consorci d'Educació comunicava a l'IES Miquel Tarradell que durant el curs 2010-2011 no s'oferirien estudis de primer de batxillerat al centre i que durant el curs 2011-2012 ja no s'hi podria estudiar batxillerat. Aquesta mesura afecta els 21 centres d'una sola línia de batxillerat a Barcelona.

Arran d'aquest anunci, la comunitat educativa d'aquest centre ha volgut expressar en la carta la preocupació de pares i professors pel que fa a les conseqüències de la mesura presa pel Departament dirigit per Ernest Maragall.

Aquest institut va ser premi Catalunya d'Educació l'any 2005 per haver desenvolupat un projecte educatiu públic de qualitat i atractiu per a les famílies del barri del Raval barceloní.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.