Inscripcions al màster d'ensenyament de català

Les pre-inscripcions als nous màsters d'Ensenyament i de preparació dels concursos (CAPES de català i Professorat de les escoles bilingües català-francès) ja estan obertes. Enguany, la Universitat de Perpinyà proposa tres nous màsters pel català : l'ensenyament primari de les escoles bilingües català-francès, secundari de català /en català i bilingüe català formació de formadors. Cada any una quinzena de places són obertes al concurs ja que es necessiten ensenyants per l'obertura de les noves classes bilingües de català que són en ple desenvolupament. L'IUFM havent estat absorbit per Montpeller, a partir d'aquest any és la Universitat de Perpinyà que és la més capacitada i competent per la formació d'ensenyants bilingües, gràcies en particular a la seua facultat de català, l'Institut Franco-Català Transfronterer.

Els candidats s'han de pre-inscriure a la pàgina web de la Universitat de Perpinyà perquè la inscripció sigui definitiva al juliol de 2010 i validada per la rentrada universitària l'1 de setembre de 2010. Inscripcions: www.univ-perp.fr/

Contacte APLEC: http://www.aplec.cat/ - 04 68 66 22 11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.