Educació ajorna la supressió del batxillerat a tres centres de Barcelona

L'Institut Miquel Tarradell (Ciutat Vella), l'Institut Montjuïc (Sants-Montjuïc) i l'Institut Flos i Calcat (Nou Barris) continuaran impartint estudis de batxillerat després que el consell de direcció del consorci d'Educació de Barcelona hagi decidit ajornar la proposta de supressió d'aquests estudis en aquests tres centres. Fonts del Consorci han explicat que, tenint en compte la viabilitat i la immediatesa dels projectes de futur que es proposaven per a cada un dels centres, s'ha decidit ajornar l'eliminació d'aquests estudis.

Els instituts que no oferiran primer de batxillerat el curs 2010/2011 seran l'IES Gal·la Placídia (Sarrià-Sant Gervasi), l'IES Collserola (Horta-Guinardó), l'IES Roger de Flor (Nou barris), l'IES Rambla Prim i també l'IES Sant Martí de Provençals (Sant Martí).

Des de l'IES Miquel Tarradell la notícia de l'ajornament va ser rebuda amb satisfacció i es va atribuir la decisió a les pressions i mobilitzacions fetes des del mateix centre i també des de diferents entitats del Raval. Per la seva banda, els sindicats han expressat també la seva satisfacció i han recordat que, dins del calendari de mobilitzacions, demà hi haurà tancades a diversos centres i ajuntaments arreu del territori català. A Barcelona ciutat, els sindicats han anunciat que els delegats es tancaran, conjuntament amb el professorat, alumnat i pares i mares a l'IES Rambla Prim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.