La UdG ofereix 83 cursos d'estiu i preveu reunir uns 1.200 alumnes

El programa n'inclou vuit més que l'any passat i una vintena de nous

L'oferta de formació d'estiu de la Universitat de Girona és molt àmplia i variada, amb temàtiques d'empresa i economia, comunicació i màrqueting, ciències experimentals i tecnologia, arquitectura i enginyeria, turisme i hostaleria, psicologia i educació, humanitats i ciències socials, ciències de la salut i també cursos d'idiomes. Els cursos es portaran a terme del 28 de juny al 31 de juliol, tot i que la majoria es concentren entre el 12 i el 23 de juliol. La majoria es faran a la Facultat de Lletres i també n'hi ha que es porten a terme a diferents municipis gironins. Un dels cursos, concretament el de patrimoni literari, es farà a Itàlia, i dos són on-line. Tota la programació es pot consultar awww. fundacioudg.org.

Segons van explicar ahir la cap d'àrea de projectes socials de la Fundació UdG i coordinadora dels cursos d'estiu, Blanca Cercas, i el director general de la Fundació UdG, Joan Saurina, la matrícula s'obre el 10 de maig i es tanca set dies abans de començar el curs triat, tot i que si queden places lliures serà possible matricular-se el mateix dia de començar les classes. Estan adreçats a tota la població i els preus van des dels 50 euros fins als 385.

L'any passat es van apuntar al conjunt de cursos d'estiu un total de 1.144 alumnes i aquest any es preveu que n'hi hagi uns 1.200. L'oferta inclou unes 1.600 places.

El vicerector de política acadèmica, Francesc Feliu, va remarcar la característica «intrínsecament universitària» dels cursos d'estiu. «Formen part de l'oferta de les universitats i permeten associar la formació amb el lleure i les ganes de formar-se».

Segons es va anunciar, està previst que es faci una inauguració el dia 1 de juliol, de vuit de la tarda a deu de la nit, amb un acte festiu a la plaça de Jordi de Sant Jordi, amb música, poesia i dansa, adreçat al públic en general.

ALGUNS CURSOS NOUS

Del 19 al 22 de juliol
Democràcia Econòmica: construint una alternativa al capitalisme des de la ciutadania
Del 12 al 16 de juliol
Ús de Web 2.0 per a la millora de l'eficiència personal, professional i formativa
Del 9 al 23 de juliol
De Shakeespeare a Clin Eastwood. Horari: on-line
Del 12 al 16 de juliol
Sexualitats
Del 12 al 16 de juliol
Escolarització de l'alumnat estranger a Catalunya: metodologia i pràctica educativa
Del 19 al 23 de juliol
La pedagogia en l'àmbit de la gent gran
Del 19 al 22 de juliol
Violència de gènere: conceptualització i abordatge des dels diferents serveis que hi intervenen
Del 12 al 16 de juliol
El mètode Pilates: una ajuda a la consciència postural
Del 14 al 16 de juliol
Taller de sensibilització a l'artteràpapia (dos grups)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.