Sabadell demana a la Generalitat que financi més escoles bressol a la ciutat

El regidor d'Educació, Ramon Burgués, va confirmar ahir a Ràdio Sabadell que està negociant amb la Generalitat una ampliació del mapa d'escoles bressol públiques de la ciutat –amb 11 centres municipals i un d'adscrit a la Generalitat–. En total, el curs vinent la ciutat oferirà més d'un miler de places per a infants de 0 a 3 anys.

El període perquè els pares interessats a escolaritzar a les escoles bressol públiques formalitzin la preinscripció es va iniciar ahir i s'estendrà fins al 21 de maig. L'imprès es pot trobar als mateixos centres o bé a les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana i s'hi pot demanar l'admissió en més d'un centre, però només es pot lliurar una única sol·licitud de preinscripció per a tots els centres sostinguts amb fons públics (de la Generalitat o municipal).

També des d'ahir i fins al dia 21 es pot cursar la preinscripció per a diversos ensenyaments postobligatoris, com ara el batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà, arts plàstiques i disseny i els programes de qualificació professional inicial (PQPI). La preinscripció als cicles formatius de grau superior serà del 25 de maig al 4 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.