Educació

educació

Últim tràmit per a la nova escola de Blanes

L'Ajuntament ha superat el darrer tràmit de cessió dels terrenys com a solar

El ple de Blanes va ratificar per unanimitat el decret sobre la cessió de terrenys a la Generalitat per construir el nou centre del CEIP Sa Forcanera. Aquest últim tràmit seria el definitiu per part de l'Ajuntament, ja que acaba d'oficialitzar les gestions perquè el Departament d'Educació comenci a construir el nou col·legi als mestres i alumnes del centre que fa cinc anys que s'estan en barracons.

El mes de març passat el consistori ja va fer la cessió a la Generalitat però el terreny no tenia encara la condició de solar, un tràmit necessari per a l'inici de les obres. S'havien de rebaixar els terrenys i adequar-los per a la cessió a la Generalitat i que el departament l'acceptés com a solar, amb subministraments i carrers fets. Tot i que els carrers encara no estan asfaltats, l'Ajuntament espera que la Generalitat accepti el tràmit.

El regidor de Medi Ambient, Celestino Lillo, va manifestar la necessitat que Sa Forcanera “tingui d'una vegada un centre digne, com tots els alumnes i ciutadans es mereixen”. I a l'oposició, Josep Marigó (PSC) va manifestar que el nou edifici “contribuirà a dignificar estèticament l'escola”. El pas següent a l'acceptació com a solar és que s'adjudiqui la redacció del projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.