Educació

EDUCACIÓ

Eleccions en 400 centres per renovar els consells escolars

Fins divendres estan cridats a votar els membres de la comunitat educativa

Més de 400 centres de les comarques gironines, entre escoles i instituts, celebren, des d'ahir i fins divendres, eleccions per renovar parcialment els membres del consell escolar. El consell escolar del centre és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. Entre les seves funcions hi ha l'aprovació del projecte educatiu, de la programació anual i del pressupost. També intervenen en la resolució dels conflictes. Cada consell escolar està format pel director, que el presideix; el cap d'estudis; un representant de l'Ajuntament; representants del professorat escollits pel claustre; representants de l'alumnat i dels pares elegits respectivament per ells i entre ells, i un representant del personal d'administració i serveis. Els membres del consell escolar són elegits per a un període de quatre anys i el consell es renova per meitats cada dos anys el primer trimestre del curs.

El consell escolar renovat s'ha de constituir abans que acabi el període lectiu del desembre. En concret, aquest any, abans del 22 de desembre, la direcció del centre públic ha d'enviar als serveis territorials d'Educació de Girona una còpia de l'acta de constitució del consell escolar resultant del procés electoral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.