Educació

educació

La Generalitat publica les bases per a la nova escola de Sa Forcanera de Blanes

L'import del pressupost de licitació és de 425.546,77 euros i la data límit per presentar ofertes és el 3 de gener del 2011, segons el DOGC

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya va publicar ahir la licitació del projecte de l'escola Sa Forcanera de Blanes. L'anunci al DOGC arriba després que el Departament d'Educació va decidir incloure l'escola blanenca entre les que s'adjudicaran l'any vinent. El termini d'execució és de 3 mesos per a la redacció dels projectes, i l'import de licitació és de 425.546,77 euros. La data límit per presentar ofertes és el 3 de gener del 2011, i l'obertura del sobre de proposta econòmica es farà l'1 de febrer del 2011.

El cap de llista del PSC de Blanes, Josep Marigó, va voler felicitar ahir els pares de Sa Forcanera per la licitació de l'escola. “Vingui el govern que vingui, pobres d'ells que no tirin endavant l'escola”, va dir. Per Marigó, l'alcalde, Josep Trias (CiU), és el primer que ha utilitzat electoralment el tema. Recorda que la cessió dels terrenys a Ensenyament –requisit indispensable– es va fer fa menys d'un mes, i afirma que Trias, sense haver-se informat bé, va carregar de seguida contra el Departament. Aquesta opinió la comparteix el portaveu d'ICV, Joan Salmeron. “En comptes de buscar culpables, l'alcalde s'hauria d'haver mogut més”, va dir. Ahir no es va poder localitzar l'alcalde.

LA XIFRA

425.546
euros
és el pressupost de licitació per a la nova escola de Sa Forcanera.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.