Educació

BARCELONA

L'Ajuntament exigirà agilitar la construcció de centres escolars

Els grups municipals a l'equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona van donar ahir suport a una proposició del grup municipal del PP perquè l'Ajuntament insti el Consorci d'Educació de Barcelona a accelerar “de forma urgent” la construcció de cinc CEIP i sis IES, que actualment estan pendents i que formen part del pla d'equipaments educatius 2008-2011. La proposició, presentada per Àngels Estellés, va deixar palès que “hi ha un greu endarreriment en la seva execució”, fet que considera que és responsabilitat del Consorci d'Educació de Barcelona, integrat per l'Ajuntament i per la Generalitat.

La proposició, que va rebre el suport de tots els grups, es va presentar en la comissió de Cultura, Educació i Benestar Social, durant la qual la regidora d'Educació, Montserrat Ballarín, va explicar l'estat d'execució del citat pla. Segons la regidora, aquest pla s'ha “alentit”, però va assegurar que no s'ha incomplert ja que, tal com va dir, hi ha una gran diversitat de circumstàncies que han provocat que els centres no s'inauguressin quan estava previst. Per a la representant del PP, en canvi, el pla s'ha incomplert en un 80%. També va demanar explicacions el portaveu de CiU, que va reclamar que es doni més informació als centres afectats. Per la seva part, Xavier Florensa, d'ERC, va criticar “els canvis constants de criteris”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.