Educació

Educació

La nova seu de la Facultat de Turisme de la UdG s'estrenarà l'any 2012

S'espera que el nou govern de la Generalitat doni el vistiplau al projecte

El presentador Manuel Campo Vidal va fer ahir la lliçó inaugural del nou curs

El projecte per construir la nova seu de la Facultat de Turisme de la UdG està des del 15 de novembre a les mans de l'Institut Català de Finances (ICF) Equipaments i el degà, Lluís Mundet, es mostra convençut que el curs 2012-2013 es podrà estrenar el nou edifici. “Estem a l'espera que el nou govern de la Generalitat hi doni el vistiplau, tot i que pensem que només serà un tràmit, i que els primers mesos de l'any vinent se n'iniciarà la construcció”, va explicar.

Mundet va fer referència ahir a aquest projecte, durant l'acte d'obertura del curs acadèmic 2010-2011 de la Facultat de Turisme. La lliçó inaugural va ser a càrrec del periodista i presentador de televisió Manuel Campo Vidal. “En aquest país no comuniquem prou bé, cal estructurar bé els missatges. Si fallem en comunicació perdem lideratge”, va dir. Campo Vidal va destacar que el gran error és “no escoltar” i, en el cas dels polítics, va alertar que “han d'escoltar més la ciutadania”.

El periodista i presentador va donar pautes als alumnes que hi van assistir com a públic per comunicar millor els missatges que es volen transmetre i va recomanar “serenitat, per tal de controlar el ritme del discurs” i “dosis d'humilitat” a l'hora d'adreçar-se als que escolten.

L'acte també va comptar amb l'assistència del vicerector de Relacions Institucionals de la Universitat de Girona, Joaquim Maria Puigvert.

LA XIFRA

838
alumnes
s'han matriculat aquest curs a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona en els estudis de grau.

LA FRASE

Els polítics han d'escoltar més la ciutadania. L'error greu és no escoltar
Manuel Campo Vidal
PERIODISTA i presentador de televisió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.