Educació

educació

Les obres de l'escola Nou de Lloret, al gener

L'AMPA rep l'anunci l'endemà d'avisar que al gener els nens no aniran a classe

A les 8 del matí de dimarts, operaris de la Generalitat començaven a instal·lar la tanca i a posar el cartell que indica que als terrenys de 14.500 metres quadrats del costat de Santa Clotilde s'hi faran les obres de construcció de la nova escola-institut Nou de Lloret, que fa temps que està adjudicat i pressupostat. Un cop redactat el projecte aprovat el gener del 2009, el govern de la Generalitat va haver d'autoritzar un augment d'inversió, segons el document del Departament d'Educació enviat a l'AMPA.

Mónica Clotas, membre de l'AMPA, va informar que l'endemà de la manifestació demanant l'inici de les obres i de l'anunci que després de Nadal els nens no aniran a classe, l'AMPA va rebre aquest document on s'indica la data del 10 de gener. L'escrit també informa que el 30 de novembre es va fer arribar a GISA i ICF equipaments per tal de poder començar les obres. L'execució prevista és de 10 mesos.

Ara l'escola Nou de Lloret té 2 aules de P-3, 2 de P-4, 2 de P-5 i 5 de primària en quatre barracons que, segons l'AMPA, “tenen deficiències i hi ha manca d'espai”. En el projecte, els alumnes de tres a setze anys s'ubicaran en el nou centre, que acollirà uns 700 alumnes que estaran en tres grans espais independents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.