Educació

Educació

Expojove reunirà 52 expositors i espera rebre més de 6.000 visitants

Es farà al Palau de Fires de Girona del 25 al 27 de gener amb l'objectiu d'assessorar sobre el futur professional

Es volen captar joves emprenedors

El saló d'informació i orientació juvenil de Girona reunirà en la seva sisena edició 52 expositors (dos més que l'any passat) i comptarà amb la visita d'uns 6.000 joves, que ja han assegurat el seu pas per Expojove, segons va anunciar ahir la presidenta del Consell Comarcal del Gironès, Cristina Alsina. Aquesta fira es podrà visitar del 25 al 27 de gener al Palau de Fires, i l'organitza el Consell Comarcal i la Fira de Girona, amb el suport de la Generalitat. Es tracta d'una iniciativa que “s'ha convertit en un espai de referència per a molts instituts”, segons van destacar Alsina i la directora de Fira de Girona, Anna Albar. Els organitzadors animen les famílies a acompanyar els joves a visitar aquesta fira per ajudar-los a prendre decisions sobre el seu futur.

En l'àmbit de la formació, els visitants trobaran informació sobre els itineraris que ofereix el sistema educatiu després de l'ESO. Hi haurà representació de les universitats catalanes, i el Departament d'Ensenyament informarà dels cicles formatius. Quant a ocupació, els joves podran rebre informació sobre els diferents sistemes d'accés al món laboral, i també hi haurà informació i atenció especialitzada des de diferents entitats i institucions.

Com a novetat, en aquesta edició hi haurà un estand de la Fundació Banesto perquè els joves es puguin inscriure al programa Yuzz, creat per captar joves emprenedors i estimular idees.

LA DATA

25.01.11
Fins al 27 de gener
es podrà visitar aquesta fira, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de set de la tarda.

LA XIFRA

4.500
visitants
seran de 4t d'ESO i, pel que fa a la resta, la majoria seran de batxillerat i de cicles formatius.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.