Educació

sant Jaume d'Enveja

El govern no rectificarà l'ajornament de l'institut

El director dels serveis territorials d'Ensenyament, Antoni Martí, va assegurar, ahir, que el govern català no farà marxa enrere en la seua decisió d'ajornar la creació de l'institut escola de Sant Jaume d'Enveja. Així, tot i les protestes de les famílies i de les pressions rebudes del PSC i ERC, el govern de CiU només oferirà als 23 alumnes la possibilitat de matricular-se o bé a l'institut Ramon Berenguer IV, com fins ara, o bé a l'institut de Deltebre. En aquest sentit, l'AMPA havia advertit que preinscriuria els alumnes al poble, amb el codi del centre que havia previst el govern anterior; però, finalment, van reconsiderar aquesta mesura de pressió i van preinscriure els xiquets a Amposta. Ensenyament encara no disposa de les dades de preinscripció a causa de la setmana blanca però Martí va remarcar, ahir, que l'institut de Deltebre també reuneix “totes les condicions” per rebre els alumnes de Sant Jaume.

De fet, el grup de CiU de Deltebre va emetre ahir un comunicat en què lamentaven que l'alcalde, Gervasi Aspa (ERC), digués que l'institut no reunia totes les condicions. “Com més alumnes, més qualitat”, afirmen els membres de CiU.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.