Educació

Olot

Instituts sostenibles

Trenta-nou centres de secundària catalans –majoritàriament gironins– i d'Andorra van participar ahir a Olot en el primer fòrum de la Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat (Xesc). La trobada va servir perquè professors i alumnes d'aquests instituts intercanviessin experiències en el camp de la millora del medi ambient, tant en el funcionament del centre com en els seus municipis.

R.Estudiants de l'IES Busquets de Sant Hilari, per exemple, van exposar als seus col·legues com gestionen el bar del seu institut de manera sostenible, i educadors de l'IES La Garrotxa, d'Olot, van explicar el projecte d'estalvi en calefacció que volen aplicar al seu edifici mitjançant plaques solars.Entre educadors i alumnes, a la trobada d'ahir hi van assistir unes 170 persones. Junt amb les presentacions de les experiències, es va fer una taula rodona, es va organitzar un dinar al volcà Montsacopa i es van replantar uns quants arbres d'espècies autòctones en aquesta muntanya. En l'obertura del fòrum hi van intervenir l'alcalde, Lluís Sacrest, i el director del Departament de Territori i Sostenibilitat a Girona, Josep Cortadellas, entre altres.E.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.