La Generalitat rectifica i finalment accepta construir la nova escola de Sils, que entrarà en funcionament el curs vinent

La Generalitat finalment ha rectificat i construirà la nova escola a Sils, que entrarà en funcionament ja el curs vinent. La reunió entre els grups municipals de Sils i el conseller d'Educació, Ernest Maragall, que havia de tenir lloc ahir, finalment es va suspendre perquè hi va haver un acord previ en virtut del qual el govern català es va fer enrere de la seva decisió de no fer l'escola que havia promès. L'alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS-PM), va agrair al delegat territorial, Andreu Otero, la seva gestió, i a tot el poble, el seu suport en la lluita per la nova escola. Nogué va assenyalar que ells havien anat sempre amb les mateixes argumentacions, i que no les havien hagut de canviar perquè els semblaven «evidents.» L'alcalde va afirmar que els mòduls de la nova escola es posaran aquest estiu i que tot estarà a punt per al curs vinent. Per la portaveu de la Plataforma Sils: Volem l'Escola Nova Ja!, Meritxell Sanchis, la notícia «no podia ser millor». Sanchis va assenyalar la gran mobilització que hi havia hagut entre els veïns del municipi, tant si eren afectats com si no.Sanchis va recordar que aquesta era la tercera vegada que Educació es feia enrere d'una segona escola a Sils. També va assenyalar la gran mobilització que hi havia hagut entre els veïns: “S'hi van afegir molts pares amb els fills ja grans, que ara començaran ESO, però que s'hi han volgut implicar igualment.” Per la seva banda, el director dels serveis territorials d'Educació, Andreu Otero, va confirmar igualment la decisió. Segons ell, la bona voluntat de totes les parts ha fet possible tirar endavant l'escola per aquest setembre. En aquest sentit, Otero va explicar: “No és que no volguéssim fer l'escola, sinó que es tractava d'ajornar-la un curs.” D'aquesta manera, va afegir, l'actual escola també podrà disposar altra vegada d'uns espais que no tenia arran del gran volum d'alumnes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.