Educació

Educació

Premis Cangur a onze alumnes gironins

Josep Maria Gallegos Saliner, alumne de tercer d'ESO de l'institut Ramon Muntaner de Figueres, ha estat el primer classificat de Catalunya, dins el seu nivell, entre els més de sis mil participants en les proves Cangur de matemàtiques.

Matt Hoogsteder Riera, de l'institut Pere Alsius de Banyoles, ha obtingut el primer premi en la categoria de quart d'ESO. En el nivell de tercer d'ESO també han obtingut un premi (de categoria C) Sergi Pujol Ruiz, de l'Institut Ramon Coll i Rodés de Lloret de Mar, i en el nivell de quart d'ESO han resultat premiats Mar Felipe Alsina, del Bell-lloc del Pla de Girona (premi per al pòdium); Isidre Puigmitjà Rodoreda, de l'institut Pla de l'Estany de Banyoles (premi de categoria B), i Pere Rodríguez Salleras, del Bell-lloc del Pla (premi de categoria C). A més, han obtingut premis de categoria D els alumnes Esteve Bramon Casademont, de l'institut Pere Alsius i Torrent de Banyoles, i Pau Surrell Rafart, de l'institut Carles Rahola.

En el nivell de primer de batxillerat els premiats són Adrià Duran Sidera, de l'institut Castell d'Estela d'Amer (premi de categoria C), i John Steven Romero Tamayo, de l'institut Vicens Vives de Girona (premi de categoria D). En el nivell de segon de batxillerat ha obtingut un premi de categoria D Lie Luan, de l'institut Montsacopa d'Olot. Tretze alumnes més d'instituts de les comarques gironines han tingut mencions.

Els premis s'entregaran el dia 19 de maig en un acte a Barcelona.

M. CABRUJA

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.