Educació

La Universitat de Perpinyà anuncia formacions de català i transfrontereres que els professors ignoren

Els estudis de català i de turisme serien reagrupats en un nou conjunt pluridisciplinari anomenat Estudis Transfronterers i Catalans

La Universitat de Perpinyà Via Domícia ha anunciat aquesta setmana mitjançant un comunicat les formacions post-bac per al curs 2011-2012 dins l'àmbit del català i el turisme. Segon el comunicat, aquests estudis s'integrarien a partir d'ara en un nou concepte pluridisciplinari d'Estudis Transfronterers i Catalans, que inclouria les llicenciatures de català i turisme, així com sis màsters relacionats també amb el català i el turisme. A continuació però, un segon comunicat, firmat per Joan Peytaví Deixona, professor a l'IFCT de la universitat de Perpinyà –estructura que fins ara dispensa les formacions de català–, afirma que “cap dels sis professors que ensenyen a l'IFCT no està al corrent” d'aquestes formacions. “Tota la formació ha estat muntada des de fa setmanes sense cap concertació amb l'equip pedagògic”, subratlla Joan Peytaví, que com a membre de l'Institut d'Estudis Catalans, també denuncia que s'enviïn comunicats en nom de l'IEC des de Perpinyà, sense que se l'hagi consultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.