Educació

mataró

El TCM rep un 21% més de preinscripcions

El grau en mitjans audiovisuals i el d'infermeria tenen llista d'espera

Els centres universitaris del Tecnocampus (TCM) de Mataró tenen com a resultat del procés de preinscripcions de juny un total de 538 estudiants assignats per al curs 2011/2012. Aquesta xifra representa un augment del 21,4% respecte al curs anterior, unes dades que, segons el director general del Tecnocampus, Antoni Uix, posen de manifest l'impuls del projecte universitari del parc. Per centres, l'Escola Universitària Politècnica de Mataró registra un creixement del 31% d'estudiants assignats, amb un total de 301 alumnes. Destaca el grau en mitjans audiovisuals, amb 202 alumnes de primer curs i 23 més en llista d'espera per entrar en aquesta titulació.

Per la seva banda, el nombre d'assignats a l'Escola Universitària del Maresme (EUM) també augmenta un 20,3% respecte al juny passat, amb un total de 148 estudiants. Finalment, l'Escola Superior de Ciències de la Salut, en el seu segon curs en funcionament amb el grau en infermeria, ha registrat un increment del 61,8% de sol·licituds en primera preferència, de manera que només 25 dels 110 estudiants que havien sol·licitat cursar aquest grau en primera opció han pogut entrar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.