BLANES/FIGUERES

L'AMPA del CEIP Sa Forcanera desconvoca les mobilitzacions que volia fer per la festa i a Figueres s'avança per situar una escola a la presó

L'AMPA del CEIP Sa Forcanera de Blanes ha descartat fer més mobilitzacions durant la festa major atenent una petició que li ha fet l'Ajuntament. Aquesta decisió s'ha adoptat després de la reunió que van mantenir la setmana passada representants de l'AMPA amb l'alcalde i el delegat d'Educació, Andreu Otero. Durant la reunió es va acordar elaborar un pla de viabilitat econòmica i urbanística de la proposta plantejada per l'AMPA i també de la que pretén fer l'Ajuntament. Tot i que han desconvocat les mobilitzacions per la festa, es manté vigent la protesta de no començar les classes el 14 de setembre i aquest fet va condicionat al compliment, per part de l'Ajuntament i dels promotors del pla parcial, que realitzin l'estudi de viabilitat abans del 15 de setembre. Per altra part, ahir a Figueres es va reunir l'alcalde amb el delegat d'Educació i el secretari de Serveis Penitenciaris, Albert Batlle, per avançar amb la proposta que planteja el govern figuerenc de reconvertir la presó actual en l'escola Carme Guasch, un cop entri en servei el centre penitenciari del puig de les Basses. Ara, els departaments de la Generalitat han de fer un estudi de viabilitat per veure com es pot transformar l'edifici en un espai d'usos educatius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.